Sipa/Cropix
OBITELJSKA SAGA

Denise Richards se više ne želi brinuti za blizance Charliea Sheena

Denise Richards (42) obavijestila je losanđelesku Službu za djecu i obitelj da se više ne želi brinuti za blizance Charlia Sheena i Brooke Mueller jer su izrazito nasilni, prenosi TMZ.

Bivša žena Charlia Sheena ima privremeno skrbništon nad djecom dok se njihova majka Brooke, Charlijeva treća žena, bori s ovisnošću.

Denise je u pismu nadležnoj službi napisala da su četverogodišnji blizanci van kontrole te navela niz uznemirujućih činjenica, navodi izvor za TMZ.

Između ostalog, Denise je navela kako Bob i Max stalno udaraju pse u glavu i dave ih, ali da napadaju i njene kćeri Sam i Lolu koje ima s Charlijem, te posvojenu kći Eloise: dječaci djevojčice također udaraju u glavu i trbuh, grebu, grizu, šamaraju, a jednu djevojčicu su ozlijedili u tolikoj mjeri da ju je Denise morala odvesti liječniku.

Navela je da dječaci imaju problema i u školi odnosno vrtiću. Za sve navedeno Denise optužuje njihovu majku Brooke nakon posjeta kojoj se dječaci vraćaju vidno agresivniji; Brooke ih pušta da ostaju budni do 4 ujutro nakon čega dječaci imaju noćne more. S njenim optužbana slaže se i Charlie Sheen koji je u dobrim odnosima s Denise te najavljuje rat Brooke za koju je svojedobno izjavio da je najgori roditelj na svijetu.

Ostaje vidjeti kako će se ova saga razvijati.

Linker
20. travanj 2024 02:53