RUŽAN KRAJ

Dennis Quaid razvodi se i treći put

Holivudskom glumcu Dennisu Quaidu (58) jednostavno ne ide u brakovima. Njegov treći pokušaj da pronađe ljubav za sva vremena, ovaj put s agenticom za nekretnine Kimberly Buffington-Quaid, završio je na ružan način. Naime, ona je podnijela zahtjev za razvod, i to koristeći samo inicijale kako ih se ne bi prepoznalo, a u njemu je puno nesuglasica oko podjele imovine.

Kimberly je od suda trenutno dobila korištenje njihove kuće i mercedesa, dok je njemu dodijeljen stan i cadillac. U navedenom zahtjevu ona traži poštenu podjelu imovine, dok glumac smatra da ne bi ništa trebala dobiti, navodi TMZ.com.

Roditelji su četverogodišnjih blizanaca Thomasa i Zoe koje su dobili putem surogat majke. Već 10 dana nakon rođenja skoro su ih izgubili kada su djeci liječnici zabunom dali tisuću puta veću od dozvoljene doze lijeka Heparin. Blizanci su se sretno oporavili, a Quaid je tužio proizvođača zbog ambalaže problematičnog lijeka.

Prvi brak bio mu je sa glumicom P.J. Soles. Dennisov drugi brak bio je sa glumicom Meg Ryan , koji je također nesretno i ružno završio , tada zbog njegove opetovane nevjere i njene afere sa kolegom Russellom Croweom. S Ryan ima i punoljetnog sina Jacka. Danas su ipak prijatelji, a hoće li to uspjeti ostati i s Kimberly, vrijeme će pokazati.

Linker
02. svibanj 2024 09:47