Sipa/Cropix
ŽELJELA JE BRAK

Diane Keaton: Imala sam ludu ideju da moram biti zaljubljena

Slavna glumica bila je u romantičnim vezama s poznatim glumcima poput Warrena Beattyja (77), Al Pacina (74), Woodyja Allena (78), ali nikada se nije udala – razloge je otkrila za svibanjsko izdanje časopisa More.

Diane Keaton (68) u intervjuu je priznala da bi sada voljela da je pronašla muškarca s kojim bi provela život.

– Željela sam brak, ali nisam željela muškarca kojeg sam mogla imati. Željela sam san – priznala je glumica u intervjuu i dodala da ima popis muškaraca koje je poljubila i da joj na tom popisu nedostaje glumac Matthew McConaughey.

– Mislim da nisam bila praktična. Imala sam ludu ideju da moram biti zaljubljena. Sada znam što je stvarno potrebno: samo trebate biti dobar tim – rekla je Diane.

Glumica je napisala novu knjigu, autobiografiju Let’s Say It Wasn’t Pretty. Knjiga je mješavina sjećanja i promišljanja o ljepoti i starenju, obitelji i prijateljima, a glumica u njoj progovara i o svojim ljubavima.

Čovjek s kojim se najviše željela skrasiti bio je Al Pacino. Njih dvoje zajedno su glumili u Kumu, a prekinuli su jer je Diane htjela brak ili barem mogućnost vjenčanja, što joj Al, očito, nije mogao obećati.

– Ne mislim da je bio toliko zainteresiran, a i dugoročan sretan brak nije bio za njega – rekla je glumica i dodala:

– Nije to najgora tragedija, ali stvarno bih voljela da sam pronašla muškarca. Muškarca koji bi bio odličan otac – rekla je Diane koja ima dvoje posvojene djece – kćer Dexter (18) i sina Dukea (16).

Linker
17. travanj 2024 17:36