NJEGA STOPALA JE VAŽNA

Dijamanti i zeleni kavijar za prekrasna stopala

Ljeto nam se ponovno bliži, stoga je važno posvetiti posebnu pažnju svojim stopalima kako bismo ih učinili što ljepšima. Pravilna briga o stopalima omogućuje im da izgledaju lijepo i zdravo, kako bismo dočekali ljeto sa samopouzdanjem.

– Zanemarivanje stopala velika je pogreška zbog mogućnosti pojave mnogih problema na tom području, poput tvrde kože, kurjih očiju ili problema s noktima. Znakovi starenja najvidljiviji su upravo na području stopala, stoga je važno brinuti o njima kao i o našem licu – svakoga dana! – tvrdi Dr. Katalin Nagy, specijalistica dermatologije.

S obzirom na dostupnost proizvoda koji pomažu u brizi o stopalima, danas i kod kuće vrlo lako možemo kreirati svoju dnevnu rutinu. Scholl ® Velvet Smooth linija proizvoda za njegu stopala dobar je izbor kada želimo jednostavan i učinkovit tretman. Scholl ® Velvet Smooth baterijska rašpica za stopala s dijamantnim kristalima* učinkovito uklanja tvrdu kožu, a četiri nova Scholl ® Velvet Smooth proizvoda pomažu u očuvanju ljepote stopala.

Najvažniji zadatak u svakodnevnoj njezi stopala jest njihova hidratacija. Scholl ® Velvet Smooth™ hidratantna krema za svakodnevnu uporabu brzo se upija, a njeni sastojci doprinose hidrataciji gornjeg sloja kože. Scholl ® Velvet Smooth™noćna maska pomaže u obnavljanju kože.

Namakanje nogu neophodan je dio tjedne njege stopala. Uz Scholl ® Velvet Smooth™ baterijsku rašpicu za stopala s dijamantnim kristalima* možemo jednostavno ukloniti tvrdu kožu, a Scholl ® Velvet Smooth™kupka za stopala pobrinut će se za dodatnu njegu. Na kraju preporučamo korištenje Scholl ® Velvet Smooth™ intenzivnog seruma koji sadrži hijaluronsku kiselinu, zeleni kavijar i Pentavitin™ te pomaže u postizanju idealne razine hidratacije kože.

*Količina dijamanata koja se koristi u proizvodnji je: 1% u silicijevom karbidu koji se koristi za proizvodnju valjaka.

%CODE1%

Linker
21. veljača 2024 11:43