LANA KLINGOR

Dijete ću odgajati sama

Napisala: Marijana Marinović Snimio Petar Jurica

Nakon što je njezin bivši dečko Rene Bitorajac potkraj prošle godine dobio sina Gabrijela, i 26-godišnja pjevačica Lana Klingor uskoro će postati ponosni roditelj. No, to ne znači da će se u njezinom životu ubrzo čuti svadbena zvona.

– Trudna sam tri mjeseca i odlučila sam biti samohrana majka – priznala je Lana Klingor, ne želeći otkriti detalje o ocu djeteta.

Posljednji dečko kojeg je Lana Klingor predstavila javnosti bio je Marijan Mesec, fitness trener. No, ta veza, koja je trajala šest mjeseci, pukla je potkraj 2006., a od Laninih poznanika doznajemo da je zadnju ljubavnu vezu pjevačica držala u tajnosti i od najbližih prijatelja. Navodno je sama odlučila prekinuti tu romansu, koja je trajala samo nekoliko mjeseci, i to upravo kad je saznala da je trudna.

– Realno sam sagledala stvari i odlučila svoje dijete sama podizati, uz veliku potporu svojih roditelja Sonje i Ivice, koji su presretni što će dobiti unuče. Ne strahujem ni od čega, mlada sam, zdrava i pametna, snaći ću se kad bude trebalo – otkrila je Lana Klingor, koja trenutno polaže ispite na novinarstvu na Fakultetu političkih znanosti.

Priznaje da će joj sad beba biti na prvom mjestu, a glazbenu karijeru će pokušati uskladiti s majčinstvom. Termin porođaja je oko Božića, a početkom godine namjerava kupiti stan, u koji će useliti sa svojom bebicom.

Linker
07. travanj 2024 23:47