KRUNA LJUBAVI

Dina Štern i Ljubo Pavasović Visković očekuju dijete?

Dina Štern i Ljubo Pavasović Visković uskoro će postati roditelji, tvrdi Story.hr. Sretni par je u vezi od ožujka prošle godine, a marketinška menadžerica u farmaceutskoj industriji navodno bi trebala roditi u rujnu. Dok ona već ima dvoje djece, 8-godišnjeg Karla i 4-godišnjeg Vitu iz braka s Eduardom Bočkajem, poznatome 40-godišnjem odvjetniku to će biti prvo dijete.

Svoju ljubav su javno pokazali i nedavno kada su se zajedno pojavili na humanitarnoj večeri i aukciji slika Zaklade Ivana Hodak. Zaklada je osnovana u spomen na tragično stradalu odvjetnicu, koja je bila zaručnica Ljube Pavasovića Viskovića.

– S Ivaninim roditeljima ostao sam u dobrim odnosima i družim se s njima, posebno s njenom mamom. Gospođa Ljerka poznaje Dinu otprije, preko Ivane, pa smo i na ovu humanitarnu večer došli zajedno. Inače, od prvog dana podržavam rad zaklade. Kolegica Morana Rabar i ja za svoj smo odvjetnički ured ovaj put kupili akril Ive Višošević, za četiri tisuće kuna – kazao je tada Ljubo Pavasović Visković.

Linker
02. svibanj 2024 11:03