PLES SA ZVIJEZDAMA

Dinko Bogdanić poslao kući Hrvoja Rupčića

Iako je po ocjeni žirija i u drugoj emisiji najlošije plesao Petar Vlahov sa svojom partnericom Anom Domišljanović, HTV-ov plesno-zabavni show prvi je morao napustiti – Hrvoje Rupčić. Lider grupe Cubismo i njegova partnerica Marija Stošić otpleasli su rumbu solidno te zaradili 24 boda, ali i usporedbu glazbenika s glumcem Antoniom Banderasom.

Pogledajte kako su plesali natjecatelji

Međutim, zbog novog pravila koje govori da dva para s najmanjim brojem ocjena od publike i žirija idu u završni dvoboj, a konačnu odluku daju suci, morali su napustiti show. Manji broj glasova publike odveo ih je u odlučujući dvoboj s Ivanom Brkljačić i njezinim partnerom Markom Hercegom. Nakon otplesana zadnja dva plesa, rezultat je bio izjednačen, pošto su glasovi sudaca bili izjednačeni, pa je presudio predsjednik žirija Dinko Bogdanić i – poslao Hrvoja Rupčića kući.

Dok je glazbenik govorio kako mu nije pretjerano žao što je prvi ispao, kamera je uhvatila njegovu djevojku Zrinku Cvitešić, pobjednicu prve sezone Plesa sa zvijezdama, koja na licu nije mogla sakriti tugu.

Sreću na licu, pak, nije mogla sakriti Nera Stipičević, koja je osvojila prvu desetku u ovoj sezoni. Plešući rumbu s partnerom Damirom Horvatinčićem, mlada pjevačica i glumica oduševila je žiri, a posebno Davora Bilmana koji joj je dao čistu desetku.

Koliko je Nera razveselila publiku i žiri, toliko je Petar Vlahov razočarao sa svojim plesnim koracima. HTV-ov novinar se doduše popravio od uvodne emisije, ali ni napredak mu nije donio više od 19 bodova. Ipak, glasovi publike pokazali su da gledatelji, zahvaljujući kojima je ostao u showu, ponekad vide drugačije od žirija.

Pogledajte kako su plesali natjecatelji

Linker
20. travanj 2024 15:36