GLAVNI ZGODITAK

Dobitnica 200 tisuća kuna u Glorijinoj nagradnoj igri

Premda mi je Nela Zlatar najantipatičniji lik u serijalu ‘Larin izbor’, Ecija Ojdanić koja je igra od prošlog je tjedna moja najdraža glumica, jer mi je upravo ona donijela glavnu nagradu – rekla je Martina Kadi (32) iz Jelenščaka, naselja u blizini Novog Marofa, dok je u poslovnici Zagrebačke banke u Paromlinskoj ulici iščekivala uručenje Zaba potrošačke go! kartice s iznosom od dvjesto tisuća kuna.

Sudjelujući u velikoj Glorijinoj nagradnoj igri u povodu jubilarnog 900. broja, Martina je na adresu svog omiljenog tjednika poslala samo jedan kupon, no upravo on je izvučen iz gomile od 15.000 pristiglih. Iznimno vrijednu nagradu uručila joj je Daniela Roguljić Novak, članica Uprave Zagrebačke banke, a čestitale su joj i Gorana Alpeza, direktorica marketinga Zagrebačke banke, te Helena Madirazza Odak, voditeljica marketinga Zagrebačke banke.

– Zahvaljujući nagradi, napokon ću sa suprugom Draženom urediti stan u kući njegovih roditelja, djeci Nikoli (12), Nikolini (9) i Anotniji (7) kupiti bicikle, te u kuću uvesti internet – kaže Martina Kadi, koja je svoje veselje podijelila s kolegicama u šivaonici čarapa tvornice Calzedonia. Iako školovana frizerka, Martina Kadi već 15 godina zarađuje radom za šivaćim strojem. Kad je u jutarnjoj smjeni, ustaje u pola pet, kako bi u šest već bila na radnom mjestu, a poslije posla pomaže svekrvi i suprugu, umirovljenom hrvatskom branitelju, u uzgoju kokoši, purana, patki, te dvije kravice na njihovom obiteljskom gospodarstvu.

A zahvaljujući glavnom zgoditku u Glorijinoj nagradnoj igri dočekala je i svoj prvi TV intervju – dala ga je Barbari Radulović , voditeljici emisije – Zaba 90 sekundi.

Linker
27. travanj 2024 10:59