Arhiva
TEŠKA NESREĆA

Dolores Lambaša bori se za život, Matavulju kaznena prijava

Očevidom teške prometne nesreće u kojoj su u srijedu ujutro, prema neslužbenim informacijama, sudjelovali glumci Stojan Matavulj (52) i Dolores Lambaša (32), utvrđeno je da je automobil marke nissan kojim je upravljao Matavulj zbog nedovoljnog razmaka udario u volkwagen polo koji se nalazio ispred njega. Automobili su od udarca sletjeli s kolnika na travnatu površinu uz autocestu te se nekoliko puta preokrenuli.

Nesreća se, doznajemo od glasnogovornice PU brodsko-posavske, Kate Nujić, dogodila se u 6.30 sati kod Oprisavaca, a suvozačica nissana, Lambaša, teško je ozlijeđena dok je vozač pola lakše ozlijeđen. Vozač nissana, Matavulj, nije ozlijeđen, a protiv njega je podignuta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, za što bi, ako se utvrdi da je kriv, mogao dobiti do 3 godine zatvorske kazne.

Foto: Danijel Soldo / CROPIX

Stjepan Matavulj se nalazi u policijskoj postaji u Slavonskom Brodu. Dolores Lambaša je na odjelu reanimacije u slavonskobrodskoj bolnici Dr. Josip Benčević, liječnici se bore za njezin život te do završetka operacije ne žele davati informacije o njezinom stanju.

Linker
15. travanj 2024 18:55