Petar Jurica
DEVET GODINA SREĆE

Domagoj Duvnjak: Lucija je jedna od najvažnijih osoba za moju karijeru

Najboljeg hrvatskog rukometaša, Đakovčanina Domagoja Duvnjaka (25), i na Europskom prvenstvu u Danskoj s tribina će bodriti djevojka Lucija Žulj odjevena u njegov reprezentativni dres s brojem 5 na leđima.

Upoznali su se u razredu, u đakovačkoj gimnaziji, a u vezi su već devet godina. Studenticu četvrte godine socijalnog rada u Zagrebu privukao je Domagojev karakter jer se tako pažljiv, emotivan, skroman i kulturan dečko, kaže, rijetko susreće.

Foto: Matko Stanković

U intervjuu za Gloriju Domagoj Duvnjak otkriva da je Lucija zaslužna za njegov uspjeh u karijeri. Mladi par zajedno živi u Njemačkoj, a oboje osjećaju nostalgiju za rodnim Đakovom i misama u tamošnjoj katedrali. Hrvatski rukometaš za Gloriju je progovorio i o svom odrastanju, odnosima s kolegama rukometašima, lošim trenucima te životnim planovima.

– Lucija će sa mnom biti na svim utakmicama od početka turnira, a običaj je da moji roditelji Ivo i Ivanka te sestra Iva dođu na polufinalni susret. Nadam se da će tako biti i u Danskoj – odgovara na pitanje tko će ga sve pratiti u Dansku,a obitelj i djevojku navodi kao najvažnije osobe u svojoj karijeri.

Kruno Petrinović

Linker
18. travanj 2024 20:19