SAMO U GLORIJI

Doris Pinčić: Ne vjerujem u izreku da se različitosti privlače

Prije samo deset mjeseci, 23-godišnja Zadranka Doris Pinčić bila je nepoznata mlada glumica na početku karijere, a danas je, zahvaljujući naslovnoj ulozi u dramskom serijalu Nove TV “Larin izbor”, najomiljenije TV lice u Hrvatskoj. Snimanje serijala završilo je netom prije Uskrsa i glumica trenutačno uživa u zasluženom odmoru u rodnom gradu, no ne može proći zadarskim ulicama a da je ne tko ne zaustavi.

U velikom intervjuu za novi broj tjednika Gloria (br. 902), Doris Pinčić otkrila je brojne detalje iz svojega privatnog i poslovnog života.

U čemu ste vi i Lara slične? – Poput Lare, i ja volim stvari rješavati mirnim putem, bez svađe. Nastojim biti tolerantna koliko mogu. No, ne znam da li bih se mogla tako žestoko i dugo boriti za svog muškarca jer dosad nisam bila u sličnoj situaciji.

A biste li se skinuli za potrebe filma? – Vjerojatno bih ako to uloga zahtijeva. Primjerice, da glumim Evu u rajskom vrtu, ne bih imala problem s tim. Ali da se razgolićujem samo zato da bi me netko gledao, to ne bih nikad!

Kakvi vas muškarci privlače? – Sposobni, samosvjesni, koji mi ulijevaj osjećaj sigurnosti. Prije svega želim da mi partner bude prijatelj i da se mogu u svakoj situaciji osloniti na njega. Ne vjerujem u izreku da se različitosti privlače jer smatram da je za kvalitetnu vezu potrebno da oba partnera gledaju u istom smjeru. Tradicionalna sam i nikada ne bih prva prišla dečku. Vjerujem da su žene te koje trebaju biti osvajane.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli intervju s Doris Pinčić, zajedno s fotografijama iz njezinog privatnog života, pronađite u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 902) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
20. travanj 2024 16:34