NOVI ZADATAK

Doris Pinčić: Sigurna sam da ćete me dugo slušati

Kao jesensko osvježenje Narodni radio predstavio je nezaboravnu Laru, glumicu Doris Pinčić koja će nas svakog ponedjeljka od 10 do 14 sati provoditi kroz dnevne aktualnosti i brojne zanimljivosti, pokušavajući nam uljepšati početak radnog tjedna.

Doris već uređuje top listu subotom Top 20 najbolje domaće glazbe a sad ćemo prepoznatljiv glas mlade glumice moći čuti i preko tjedna. Nakon što je osvojila srca gledatelja na malim ekranima diljem Hrvatske, zadarska glumica odlučila se na posve nove i drugačije izazove o čemu kaže:

– Moja suradnja sa Narodnim započela je Top listom koju sam uređivala subotom i ovo je proširenje naše suradnje. Narodni radio osobno mi jako paše jer je pristupačan, jednostavan i blizak običnom čovjeku – rekla je glumica o suradnji s Narodnim radiom.

Buduća mama, koja svoje prvo dijete s Borisom Rogoznicom za kojeg se udala u rujnu okčekuje oko Valentinova ispričala je je da je radio za nju velik izazov jer, kako kaže, iako često radi kao voditeljica, radio je jedinstveni medij u kojem nema puno vremena za improvizacije i mora se držati zadane sheme. Što se tiče očekivanja koja ima od svog novog angažmana lijepa glumica kaže:

– Vrlo je važan odnos koji stvorite sa slušateljima i ako ta veza zaživi, sigurna sam da ćete me dugo slušati – zaključila je samouvjereno nova domaćica jutarnjeg programa.

Da Doris, koja je pozirala na novom radnom mjestu, doista blista posebnim trudničkim sjajem možete provjerite u fotogaleriji.

Linker
21. travanj 2024 09:56