ZRINKA CVITEŠIĆ I HRVOJE RUPČIĆ

Dosta nam je skrivanja

Iako je njegov ljubavni život u posljednjih šest mjeseci punio sve hrvatske novine, glazbenik Hrvoje Rupčić dosad nije htio govoriti o ljubavi s glumicom Zrinkom Cvitešić i odlasku od supruge Tine Rupčić. No, u novom broju Glorije, koji na kioske dolazi u četvrtak, 30. travnja, možete pročitati njegovo iskreno pismo u kojem detaljno opisuje svoje osjećaje.

– To što sam sada pronašao, vrednije je od većine stvari koje su mi se dogodile u životu, vrednije od svega osim moje djece, koja će mi uvijek biti najdragocjenija – napisao je Hrvoje Rupčić o svojem odnosu s glumicom Zrinkom Cvitešić. Njihova je ljubavna veza počela sredinom prošle godine, a kada se glazbenik na Staru godinu vratio supruzi, s kojom ima sinove Nou (11) i Jakova (4), činilo se da je to bila samo jedna prolazna izvanbračna avantura. No, njihova je ljubav toliko jaka da je Hrvoje i drugi put napustio obiteljski dom te se uselio u Zrinkin stan.

U novom broju Glorije pročitajte sve detalje o njihovoj burnoj vezi te saznajte što je još Hrvoje Rupčić napisao u ispovjednom pismu. Tako možete doznati i da Hrvoje ne želi da ljudi okrivljuju Zrinku da je razorila njegov brak, već poručuje: “Sudite samo meni”.

– Za osobu koja se pojavila u mom životu i koju se krivi za moj svršetak braka vjerujem da je moja srodna duša koju čovjek nađe jednom u životu, ako ima sreće. To nisam želio, niti mogu negirati, niti ignorirati. Jedina ‘krivnja’ te osobe koja je javno razapeta je to što joj se kao i meni, dogodila ljubav života, a po svim uvriježenim pravilima ovoga društva joj se to sa mnom nije smjelo dogoditi – napisao je Hrvoje Rupčić u pismu u kojem ujedno objašnjava i svoje osjećaje prema supruzi Tini te govori kako će joj uvijek biti zahvalan što mu je podarila najvažnije osobe u njegovom životu – sinove.

Novu Gloriju potražite na kioscima u četvrtak, 30. travnja.

Linker
02. svibanj 2024 07:36