The Voice/HRT
THE VOICE

DRAMATIČNA ZAVRŠNICA AUDICIJA Mentori sastavili timove, kreću dvoboji

U posljednjoj emisiji audicija popularnog showa The Voice mentori su imali težak zadatak – odabrati najbolje kandidate koji će popuniti preostala mjesta, njih samo sedam, u njihovim timovima.

Mentori su na audicijama morali između 76 kandidata odabrati najbolje i kreirati svoje timove od deset natjecatelja. Tony i Indira na početku emisije imali su po devet kandidata, Jacques osam, a Ivan sedam, tako da su za preostala mjesta čekali baš one prave kandidate i nisu opraštali nesigurnosti i pogreške. Za dramatičnu završnicu pobrinula se Indira Levak koja je za odabir posljednjeg natjecatelja čekala – zadnji čas.

Svoj je tim prvi popunio Tony Cetinski – Branka Mrčela osvojila ga je izvedbom pjesme Stronger .

U Jacquesov tim u ovoj su emisiji ušli Vjekoslav Ključarić, koji ga je osvojio pjesmom Unchain My Heart te Ivona Šimunić pjesmom Sorry Seems To Be The Hardest Word.

Treći je svoj tim popunio Ivan Dečak kojem su na početku emisije trebala još tri kandidata.

Najprije ga je očarala Dorotea Marić Popović koja se predstavila pjesmom Rehab, a između Tonyjevog, Indirinog i Ivanovog tima ipak je odabrala frontmena grupe Vatra.

Tajana Turković jedina je u ovoj emisiji oduševila sve mentore i to pjesmom I’d Rather Go Blind.

– Rijetko kad se svi okrenemo, tako da su riječi suvišne, ali volio bih te vidjeti u svom timu – poručio joj je Ivan Dečak, a Jacques joj je otkrio kako ga podsjeća na legendarnu Zdenku Kovačićek. Iako je bio šrkt na riječima, Tajana je ipak odabrala Ivana.

Posljednji natjecatelj koji je ušao u tim Ivana Dečaka je Marjan Slavica koji je između Indire i Ivana bez puno razmišljanja otišao uIvanov tim.

Indira je emisiju započela s devet kandidata, ali do samog kraja nije uspjela odabrati svog posljednjeg natjecatelja i svima priuštila dramatičnu završnicu.

Pjevačica je odlučila riskirati s posljednjom kandidatkinjom na audicijama što je značilo gotovo siguran prolazak za nju, ali ne i savršenu osobu za Indirin tim. ipak, Inidra je ovog puta imala sreću jer je Eni Jurišić bila pravi pogodak za njezin tim i svi mentori su se oduševili već na prve taktove pjesme Tine Turner Nutbush City Limits.

Od 76 kandidata koji su nastupili na pozornici Voicea odabrano je 40 najboljih, a njih sada očekuju novi izazovi – sljedeći tjedan kreću dvoboji.

Linker
20. travanj 2024 08:17