KONCERT

Drugačije Valentinovo uz Nolu Piano

Bez prevelike gužve, nakon tri godine, Nola se vraća u Zagreb s jednim novim, potpuno intimnim konceptom i doživljajem glazbe i ljubavi.

Na Valentinovo, u intimnoj atmosferi kluba Sax, Nola Piano Live održat će ekskluzivni nastup za zaljubljene, za one koji vjeruju u ljubav i posebno za one koji su zaboravili što ljubav znači.

U sklopu turneje ‘Nola Piano – 20 godina ljubavi’ piano verzije pjesama “Zauvijek”, “Dio tebe”, “Sami u Sali”, “Iznad oblaka” već osvajaju srca fanova diljem hrvatske! Ove nježne skladbe izvest će čuveni glazbeni par Gabrijela i Marijan Jelenić uz pratnju klavijaturiste Jurice Hotka. Početak koncerta je u 21 sat.

Ulaznice se još u srijedu mogu kupiti po cijeni od 40 kuna, a ukoliko ih ostane, u četvrtak će se moći kupiti na ulazu u klub po 50 kuna.

Ulaznice se mogu rezervirati putem mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Noline Facebook stranice , a na Facebook stranici Glorije možete osvojiti dvije ulaznice.

Linker
04. svibanj 2024 06:31