PR
PREMIJERA FILMA "OTOK LJUBAVI"

Drugi dan Sarajevo Film Festivala obilježila Bojana Gregorić Vejzović

U sklopu drugog dana jubilarnog 20. Sarajevo Film Festivala održana je regionalna premijera filma Otok ljubavi, redateljice Jasmile Žbanić.

Željno iščekivani filmski spektakl koji je svoju svjetsku premijeru imao na nedavno održanom Locarno Film Festivalu i u Sarajevu zabljesnuo je u punom sjaju i oduševio sve one koji su ga imali priliku vidjeti.

Crveni tepih Sarajevo Film Festivala prilikom premijere filma ugostio je renomirana glumačka imena pa se tako redateljici Jasmili Žbanić pridružila ekipa filma: Ermin Bravo, Ariane Labed, Ada Condescu, Leon Lučev, Branka Petrić Fehmiu, Bojana Gregorić Vejzović u pratnji supruga Enesa Vejzovića, Lee Delong i producent Damir Ibrahimović.

Uz njih premijeru nisu željeli propustiti ni Enes Bešlagić sa suprugom Sabinom dok je posebna gošća glumačke ekipe bila popularna hrvatska glumica Zrinka Cvitešić.

Među mnogobronjim uzvanicima koji su prošetali crvenim tepihom, posebnu pažnju ipak je privukla Bojana Gregorić Vejzović , koja je zasjala poput prave holivudske zvijezde u haljini golih ramena i s dubokim prorezom koji je pokazao vitke noge popularne glumice.

Fotografije i atmosferu pogledajte u fotogaleriji!

Linker
29. travanj 2024 21:13