VLADO ŠOLA

Drugi put tata

Proslavljeni hrvatski rukometaš Vlado Šola uskoro će drugi put postati otac.

– Nataša je trudna i jako sam sretan. Meni je to apsolutno predivna, intimna stvar – kazao je Šola za portal Javno, potvrdivši tako da će njihova 15-godišnja kćer Luka, učenica prvog razreda jezične gimnazije, uskoro dobiti brata ili sestru.

Umirovljeni rukometaš, koji je trenutni najeksponiraniji kako sudionik u RTL-ovom showu “Pobjedi Šolu”, izuzetno je sretan što će povećati svoju obitelj, ali još uvijek ne zna spol drugoga djeteta. Nakon prestanka profesionalnog bavljenja rukometom, Šola je bio vlasnik restorana i kafića Yaxx, ali je nedavno izašao iz tog posla, te otvorio servis za kućne popravke Šolini majstori.

– Moram nešto raditi jer kad ne bih imao stalni izvor prihoda, ušteđevina bi mi se istopila za manje od dva mjeseca. Imam obitelj i dijete kojem moram pružiti neku sigurnost i normalan start u životu. Bojim se što će biti sutra jer mogu napraviti jedan krivi potez i izgubiti sve. Sjećam se 90-ih, kad sam s plaće od nekoliko tisuća tadašnjih njemačkih maraka spao na 80 maraka mjesečno. Ne bih volio da mi se to ponovi, niti ikome želim tako nešto – kazao je Šola u nedavnom intervjuu Gloriji.

Linker
25. travanj 2024 13:32