BLAGDANI UZ PRINOVU

Dubravko i Ira Šimenc: Naš prvi Božić sa sinom

Dubravko Šimenc , proslavljeni vaterpolist koji u svojoj bogatoj zbirci medalja čuva i zlatnu s Olimpijade u Seoulu 1988. te sa svjetskih prvenstava u Madridu 1986. i Perthu 1991., sportaš srca velikog kao kuća koji je s ponosom nosio naš stijeg na Olimpijadi u Ateni 2004., postao je prije dva mjeseca treći put otac.

Njegov sin Toma rodio se 28. listopada, samo pet dana prije njegovog 46. rođendana. Njegova supruga Ira, s kojom je u braku skoro 22 godine i ima kćeri Niku (20) i Karlu (18), nije baš bila za to da bude uz nju na porođaju, ali kako kaže, nije ga u tome ni mogla spriječiti. Posebno što je stalno govorio da mu je to najveća želja u životu.

– Iako su prošla već dva mjeseca otkako je naš Toma došao na svijet, još sam pod dojmom porođaja. Ira je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, sve vrijeme bio sam uz nju i za mene su to bili najfascinantniji trenuci. A kad sam napokon čuo plač svog sina, prišao sam Iri i zagrlio je. Naši su obrazi bili jedan uz drugi, a spojile su se i naše suze. Plakali smo od sreće, olakšanja, ponosa… – ispričao je Šimenc.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o obitelji Šimenc. Ekskluzivne fotografije i cijeli intervju u kojem Dubravko i Ira govore o radostima roditeljstva, nadolazećim blagdanima te kćerima Niki i Karli, pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 937) ili se pretplatite na PDF .

Linker
15. travanj 2024 15:35