NOVO LICE

Dunja Mutevelić - nova Bingo djevojka

Polugodišnja agonija izbora novih voditelja HTV-ova “Bingo showa” polako se primiče kraju, piše Jutarnji list.

Premda s HTV-a to ne žele službeno potvrditi dok se ne potpišu svi ugovori s Lutrijom, doznajemo da će Marija Sedmaka i Karmelu Vukov-Colić na voditeljskom mjestu u ožujku najvjerojatnije zamijeniti Robert Kurbaša. Naočiti glumac očito je omiljen na javnoj televiziji jer su svojedobno prisavski šefovi upravo njega željeli utrpati na mjesto Tarika Filipovića kojeg su tada željeli maknuti iz kviza “Tko želi biti milijunaš?”.

Uz Kurbašu, a umjesto Antee Kodžoman i Tine Katanić, HTV će u “Bingu” promovirati jedno sasvim novo lice. Riječ je o manekenki Dunji Mutevelić, 25-godišnjoj plavuši, članici modne agencije Sandre Vranješ.

Lijepa Dunja apsolventica je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, a uz ekonomiju zanima je i povijest umjetnosti, doznajemo iz njezine modne agencije. U slobodno vrijeme voli kuhati i raditi sve vrste kolača, no njezin kulinarski specijalitet su bifteci s tartufima. Obožava životinje i velika joj je želja udomiti francuskog buldoga, kojeg bi, kaže, vodila sa sobom na brojna poslovna putovanja ili modne revije.

Klara Rožman / Jutarnji list

Linker
14. lipanj 2024 11:49