LOVE, ANGIE

Đurina supruga ljubomorna jer se dopisuje s Angelinom Jolie

Holivudska glumica Angelina Jolie počela je danas snimati svoj, zasad neimenovani, redateljski debi u Budimpešti. U ljubavnoj priči o ljubavi Muslimanke i Srbina za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini glavnu ulogu dobila je mlada sarajevska glumica Zana Marjanović , a jednu od zapaženijih uloga ima i Branko Đurić – Đuro , lider grupe Bombaj Štampa i nekadašnji član sarajevskih Nadrealista.

Svoje prve scene Đuro će snimiti danas, a ulogu je dobio zahvaljujući Oscarom nagrađenom filmu “Ničija zemlja”, u kojem ga je primijetila slavna glumica. Detalje o ulozi, glumac je raspravljao s Angelinom putem e-maila, pa je u šali naglasio da je njegova supruga Tanja Ribič postala ljubomorna jer se holivudska zvijezda potpisivala s “Love, Angie”.

– Da mi je netko rekao kako će mi jednog dana supruga biti ljubomorna na Angelinu Jolie, umro bih od smijeha – kazao je u šali Branko Đurić – Đuro.

Smiješak mu također ne silazi s lica, jer osim početka snimanja filma, danas će proslaviti i objavu novog albuma njegove grupe Bombaj Štampa pod nazivom “Neka DJ odma’ dole CJ”.

Linker
05. svibanj 2024 07:42