PR/NovaTV
NEUSTRAŠIVI KAUBOJ U ŠTIKLAMA

Dušan Bućan: Shvatio sam koliko je teško biti žena

Zagrebački glumac, koji zadnjih pet godina živi okružen prirodom na ranču u kordunskom selu Golinja, otkriva da su mu najveća strast egzotična putovanja i konji, a tu ljubav dijeli s djevojkom Ivanom Stanić, za koju kaže da je bolja jahačica od njega.

– Puno mi je lakše raditi bilo koji farmerski posao nego plesati u štiklama – priznaje zagrebački glumac Dušan Bućan (38), kojeg TV gledatelji trenutačno prate u dvije posve različite uloge: kao voditelja i trenera duelista u reality formatu Farma te natjecatelja u showu Tvoje lice zvuči poznato. Na farmi se Bućan snalazi kao riba u vodi jer već pet godina živi na ranču u kordunskom selu Golinji, a neusporedivo mu je teže, kaže, pjevati i plesati stegnut u grudnjak, na vrtoglavo visokim štiklama broj 45 i s lećama u boji od kojih mu se muti vid.

– Moji prijatelji umirali su od smijeha gledajući moje dosadašnje nastupe. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da glasom mogu parirati ostalim natjecateljima. Priznajem da svi pjevaju bolje od mene, ali ja sam se ionako došao samo zabaviti. Usput sam i shvatio koliko je teško biti žena, što je uloga koju nikad dosad nisam igrao na pozornici. Stalno te sve steže, moraš se depilirati, noge ubijaju od nošenja štikli… Iskreno, ne bih se mijenjao – kaže Dušan Bućan.

Nova TV

FOTO: Tvojelice.dnevnik.hr – Dušan kao kraljica popa Madonna u TLZP-u

Što je spojilo njega i njegovu djevojku Ivanu i kako izgleda njegov život na farmi pročitajte u novoj Gloriji koja je u prodaji od 7. listopada. U njoj vas očekuje i kupon broj 2 za našu veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti novi Opel Karl, a ako ste propustili prvi kupon – još nije kasno da se uključite jer će 22. listopada biti objavljen i joker kupon.

Napisala Kristinka Šćavina

Linker
23. travanj 2024 10:17