MICHAEL JACKSON

Dva dana prije smrti, izgledao je sjajno na pozornici

Michael Jackson izgledao je odlično na pozornici, samo dva dana prije tragične smrti. Iako su američki mediji objavili da je u trenutku smrti bio pothranjen i iscrpljen borbom protiv zloćudne bolesti, koju je navodno imao, na posljednjoj probi, održanoj 23. lipnja, 50-godišnji pjevač je izgledao kao u najboljim danima. Pun energije, trčao je po pozornici i pokazivao svoje prepoznatljive plesne korake, očito oduševljen mišlju da će ponovno nastupati pred obožavateljima. Na žalost, samo dan kasnije srčani udar spriječio je njegove planove i ražalostio milijune obožavatelja diljem svijeta.

Na snimci koju je objavila američka televizija CNN, a ustupila promoterska kuća AEG, organizator nesuđenih londonskih koncerata, vidi se Jackson kako pjeva “They Don’t Care About Us” u losangeleskoj dvorani Staples Center, gdje će ujedno u utorak biti održana i komemoracija za pokojnog glazbenika.

Pročitajte više:

Kako je kralj popa pobijelio Tijelo u staklenom lijesu Michael nije otac moje djece Oproštaj od legendarnog glazbenika Kralj popa je mrtav Djeca prvi put bez maske Rak kože i anoreksija uništavaju kralja popa Pop-osvajač pred londonskim vratima

Linker
05. svibanj 2024 23:53