GLAM I LANCEL

Dvostruka doza glamura

Zagrebački Centar Kaptol sinoć je dobio dvostruku dozu glamura. Jubilarni deseti broj magazina Gloria GLAM promoviran je istovremeno s otvorenjem luksuzne trgovine francuske modne kuće Lancel, proizvođača ženskih torbi i accessoiresa. Uz šampanjac i delicije, gosti su na promociji imali priliku uživati u modnoj reviji na kojoj su atraktivne hostese pokazale najnoviju kolekciju ženskih torbi Lancel. Za ugodnu zvučnu kulisu pobrinula se, pak, poznata šansonijerka i jazz-pjevačica Jasna Bilušić, koja je uz klavirsku pratnju otpjevala neke od najljepših pjesama kultne francuske pjevačice Edith Piaf.

Na promociju je iz Pariza stigao i Marc Lelandais, predsjednik upravnog odbora Lancela, koji je zadovoljno promatrao otvorenje prve trgovine luksuznog brenda u ovom dijelu Europe. No, čak ni u trgovini ne možete pronaći luksuznu Lancelovu ručnu torbu – nju možete kupiti jedino u Gloria Shopu.

– Vjerujem da će Zagrepčanke prihvatiti naše torbe, baš kao što su to učinile i Parižanke – prognozirao je Lelandais budućnost Lancelove trgovine, a s velikim interesom je prolistao i novi broj magazina Gloria GLAM, čiju naslovnicu krasi glumica Mila Elegović, zvijezda serijala “Bitange i princeze” i “Bračne vode”. U opsežnom intervjuu 38-godišnja je glumica progovorila o životu nakon razvoda braka s poznatim fotografom Ivanom Balićem Cobrom, o tome koliko joj je izgled važan u životu te kako se nosi s titulom kraljice sitcoma.

Promocija desetog broja magazina Gloria GLAM ujedno je bila i odlična prilika za proslavljanje prve obljetnice. Tako su u Lancelov dućan stigle i televizijske novinarke i voditeljice Željka Ogresta i Mirjana Hrga, koje su bile na naslovnicama prijašnjih brojeva.

– Inače ne volim fotografiranje za novine, no snimanje modnog editorijala za Gloriju Glam bilo mi je divno iskustvo – izjavila je Mirjana Hrga, urednica na Novoj TV, koja se na promociji pojavila bez svojega dečka, doktora Deana Šarića.

Barbara Iv­ezić

Linker
29. travanj 2024 01:19