PRED OGLEDALOM

Ecija Ivušić: Imam 50-ak pari cipela

Prvi javni nastup Ecije Ivušić bio je i te ka­ko zapažen – nakon reklame za jednu banku, u kojoj iskače iz ormara svog ljubavnika, postala je ‘najpoznatija hrvatska preljubnica’. No, i ta nezahvalna uloga bila je dobra preporuka za prvi veći posao pred kamerama: 24-godišnja Za­­grep­čanka, inače ma­­gi­strica novi­­nar­­stva, ove se se­­zone po­­javila kao vo­­di­­teljica u back­­­sta­geu RTL-ovog gla­­z­­­benog sho­­wa Hr­­vat­ska traži zvijezdu.

Koji su vam ljetni ko­­zmetički favoriti? – Imam vrlo svijetli ten i lako izgorim, pa ne mo­­gu zamisliti izlazak na sunce bez Daylong kreme sa SPF 50. A kad već dobijem lijepu boju, koristim kremu koju mi smućka baka – od maslinovog ulja, ulja gospine trave i ostataka kreme za sunčanje.

Koliko tih bakinih pripravaka koristite? – Uz Artisrty noćnu kremu i gel za umivanje, rado u sva­­kodnevnu njegu ukomponiram nje­­nu hidratantnu kremu od bademovog ulja i s dodacima vitamina A i E. I moja je mama koristi cijeli život te nema nijednu boru.

Koliko vam je važan make-up? – Osim što mi po­­maže da se bolje osjećam kad sam dobro na­­šmin­kana, sam postupak za mene je savršen način opuštanja. Kao podlogu koristim korektor i tekući puder, za večernje izlaske i puder u prahu, a odabir boja za oči i usne ovisi o odjeći koju imam na sebi.

Omiljeni make-up proizvod? – Max Factor Masterpiece MAX maskara i balzam s L’Oreal Double Extension maskare. Imam svijetle trepavice, pa ih moram posebno pažljivo našminkati.

Najbolji način opuštanja? – Ayurvedska masaža. Tretman traje 90 minuta i to je luksuz koji si priuštim jednom mjesečno. U isti salon, kod Indijke Hannah, ponekad odem i na shirodaru – tretman toplim uljem za njegu kose i potpunu relaksaciju. Čega ima najviše u vašoj garderobi? – Naravno, cipela. Imam ih pedesetak pari, a čuvam ih u kutijama – u ormaru, pokraj ormara, ispod kreveta… Imam malo stopalo, broj 35, pa ih uglavnom kupujem u inozemstvu ili naručujem preko net-a-portera.

Visoke ili niske potpetice? – Visoke jer sam visoka samo 163 centimentra. Dapače, u starkama ili balerinkama se osjećam nestabilno.

Matea Roščić

Linker
30. travanj 2024 03:37