NOVI GLAM

Ecija Ojdanić zasjala u novom broju GlorijeGLAM

Ecija Ojdanić , 39-godišnja zagrebačka glumica rodom iz Drniša, TV gledateljima poznata po ulozi Nele Zlatar u serijalu “Larin izbor”, žena je vrlo slojevitog karaktera. Odlučna i hrabra kad se treba boriti za obitelj, ranjiva i nježna kad je o ljubavi riječ, a pomalo stidljiva kad treba svijetu glasno reći koliko zaista vrijedi. Ponekad se čini kao da postoje dvije Ecije Ojdanić.

A pokazala je to i u velikom intervjuu za novi broj luksuznog magazina GloriaGLAM, koji na kioske dolazi u utorak, 9. listopada. Razgovarajući s novinarkom Kristinkom Šćavinom, Ecija je otvoreno progovorila o traumatičnom razvodu od prvoga supruga Ante Viljca, ali i uživanju u drugom braku s redateljem Robertom Orhelom. Ujedno je opisala kako odgaja kćer Cvitu (7) i sina Jakova (3), kako se bori protiv bora, ali i je li poput Nele Zlatar žena bez dlake na jeziku.

– Voljela da bih da sam po tome slična Neli Zlatar. Naime, moj patrijarhalni odgoj kriv je za to što sam uvijek pristojna i obzirna u ophođenju, čak i kad razgovaram s onima koji to ne zaslužuju. Ljudi si svašta dopuštaju, a ja sam i dalje fina na način kako su me učili mama i tata. A to znači da ako mi se nešto ne sviđa – to prešutim. Bilo bi mi puno draže da sam drskija i probitačnija. No iako smatram da na bezobrazluk treba odgovoriti bezobrazlukom, ja za to jednostavno nisam sposobna – kazala je Ecija Ojdanić u intervjuu za GlorijuGLAM.

Popularna glumica ujedno je pozirala i fotografu Petru Jurici te snimila elegantni foto editorijal, pokazavši kako joj je pred fotoaparatom jednako ugodno kao i pred televizijskom kamerom.

– Samo se prepustiš kao neka princeza. Kao što smo kao male zamišljale da će nas netko šminkati i uređivati – opisala je Ecija svoje iskustvo sa snimanja editorijala za GlorijuGLAM, ali i otkrila kako ne razmišlja previše o svojem odjevnom stilu:

– S godinama i viškom obveza sve manje imam vremena razmišljati o svojem stilu. Samo odem u dućan i kupim nešto.

Cijeli intervju s Ecijom Ojdanić pročitajte u novom broju luksuznog magazina GloriaGLAM, a ovdje pogledajte kako je snimljen foto editorijal:

Linker
27. travanj 2024 11:15