RAZVOD I NOVA LJUBAV

Eduard Bočkaj: Sretan sam zbog Dine i Ljube

Istina je da se Dina i ja razvodimo. Drago mi je što je moja supruga u 34. godini dobila drugu šansu za ljubav. Ona i Ljubo Pavasović Visković imaju punu podršku mene, moje obitelji i naših prijatelja – izjavio je Eduard Bočkaj , direktor prodaje Nove TV, koji se nakon devet godina braka razvodi od supruge Dine Štern Bočkaj , s kojom ima dva sina – Karla Eduarda (7) i Vitu (3,5).

Iako veza marketinške menadžerice u farmaceutskoj industriji i odvjetnika traje od ožujka ove godine, ona nije povod razvoda braka jer supružnici Bočkaj već dulje ne žive kao par, a brakorazvodnu su parnicu pokrenuli početkom ove godine.

– Rastajemo se u prijateljskim odnosima. Zajednički ćemo se brinuti o sinovima – izjavio je Eduard Bočkaj, koji o svojoj uskoro bivšoj supruzi ima samo riječi hvale.

– Dina je savršena supruga i najbolja majka našim sinovima. Sretan sam što je uspjela naći ljubav i želim joj samo najbolje. Siguran sam da je Ljubo Pavasović Visković kao njezin izbor izvrsna osoba – izjavio je Bočkaj, koji se posvetio poslu i odgoju sinova.

Dina Štern potvrdila je kako je u vezi s odvjetnikom Pavasovićem, no nije željela davati nikakve daljnje izjave.

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, čiji se ljubavni život u posljednje vrijeme neprestano povlači po medijima, nikad nije volio javno govoriti o svom privatnom životu. Ipak nam je potvrdio izjavu Dine Štern, suzdržavši se od daljnih komentara.

Barbara Ivezić

Linker
20. travanj 2024 11:04