Marko Marinković
U NOVOM BROJU GLORIJE

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Iva Šulentić i Igor Mikloušić - početak slatkog života

Televizijska i radio voditeljica Iva Šulentić u subotu je proživjela svoj dan iz snova: nakon četiri godine veze udala se za zagrebačkog doktora psihologije Igora Mikloušića, a sve detalje talijanske svadbe opisala je ekskluzivno za Gloriju i, između ostalog, otkrila i – zašto Italija.

“S obzirom da smo se zaručili u Italiji, da je Igor u djetinjstvu ljeta provodio kod djeda u Italiji, da je moje prvo putovanje s roditeljima bila Italija te da onamo odlazimo često i volimo je, odabrali smo je kao temu. Tulum smo nazvali Fešta di Mishovi, osmislili talijanski jelovnik, popisali sve talijanske stvari koje volimo i pozvali ljude” – napisala je Iva Šulentić i otkrila kako im je nakon obreda u Laubi, kada su se drugi put obvezali na vječnu ljubav, Marko Tolja otpjevao pjesmu “Volare”, koja im je i službeni prvi ples.

Prvi ples.. ❤❤ #mishowedo

A video posted by Nina Vidosevic (@ninavidosevic) on Sep 17, 2016 at 11:12am PDT

Kao simbol njihove bračne plovidbe i zajedničke strasti za putovanjem i letenjem iznad njih je lebdjela košara balona, poput one iz filma “Nebesa”. A baloni ih prate od samog početka: upoznali su se kada je Igor na HRT donio materijale za prilog o balonima, a zaručili u talijanskoj Umbirji na balonaškom festivalu i natjecanju.

Ekskluzivne fotografije i svi detalji talijanske svadbe te kako je izgledala prosidba saznajte u novom broju magazina Gloria, koji je u prodaji od 22. rujna. Uz novi broj ne propustite na dar 54 kupona za jesensku kupnju novih kolekcija u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Linker
20. travanj 2024 04:48