SAMO U GLORIJI

Ekskluzivne fotografije sa snimanja reklame s Onurom i Šeherezadom

Koliko Halit Ergenc i Bergüzar Korel , glumačke zvijezde serijala “1001 noć”, teško podnose razdvojenost, pokazao je njihov zagrebački susret. Turski glumac prošlog je utorka rano poslijepodne u zagrebačkom restoranu Mano upravo bio završio snimanje kadra za reklamnu kampanju trgovačkog lanca Konzum, u kojem mu je partnerica i hrvatska glumica Marijana Mikulić, kad se na vratima pojavila njegova supruga Bergüzar.

Čim ju je spazio, poletio joj je u zagrljaj i nježno je poljubio. A Bergüzar nije ni pomišljala da se iz zračne luke Pleso zaputi u predsjednički apartman hotela Westin, gdje su bili smješteni, da se malo osvježi, iako ju je tog dana 9-mjesečni sinčić Ali probudio u pet ujutro, nego je požurila ravno u naručje svom dragom.

Prva se snašla Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Agrokora i njihova domaćica u Zagrebu, koja je slavne glumce i angažirala kao zvijezde Konzumove predbožićne kampanje.

– Jeste li znali da smo prvu zajedničku reklamu Bergüzar i ja snimili ovog ljeta zajedno s našim sinčićem? I to za agenciju koja se bavi prometom nekretnina u Maroku: tako da je naš Ali, iako još nije prohodao, već postao međunarodna zvijezda – smije se Halit Ergenc, koji se poput svih drugih sudionika spota ugovorom obvezao da nikome neće otkriti o čemu se radi u Konzumovoj reklamnoj kampanji. To će ostati tajna sve do premijernog prikazivanja spota potkraj studenog. Zasad se jedino zna da se radnja odigrava na tri lokacije: u kafiću, restoranu i supermarketu u Ivanić Gradu.

Kruno Petrinović

Sve o boravku Halita Ergenca i Berguzar Korel u Zagrebu kao i više fotografija sa snimanja reklamnog spota potražite u novom broju Glorije (br. 827) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
26. travanj 2024 02:44