Marina Lukić
SAMO U GLORIJI

EKSKLUZIVNO Milan Popović: Molim se i plačem, ali Severinu ne zovem

U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju srpski biznismen Milan Popović i otac Severininog djeteta u jeku afere koja je nastala zbog razlaza s našom najvećom estradnom zvijezdom i bitke za skrbništvo nad 18-mjesečnim sinom Aleksandrom otkriva kako je izgledao njegov životni put, kako je razvod njegovih roditelja utjecao na njega, priča o tome kako je provodio vrijeme sa sinom Aleksandrom, alimentaciji koju je plaćao za sina, jesu li Severina i on u javnosti glumili ljubavni par ili ne te progovara o tome kako se njihov odnos pretvorio iz ljubavi i veze koja je obećavala u potpuni prekid komunikacije.

Ako je istina da je vaša intimno-emotivna veza prestala u lipnju 2011., zašto ste još dugo nakon toga glumili sretan i zaljubljen par? Mnogi su vas viđali i fotografirali kako se držite za ruke, milo gledate i razmjenjujete nježnosti kao da je između vas sve u najboljem redu. Čemu ta gluma?

– Pa nismo glumili, samo nitko nije pričao o tome. Naš raskid je bio proces. Bilo je rijetkih trenutaka kada smo se možda i ona i ja htjeli vratiti na staro, nešto popraviti, ali smo znali da to jednostavno ne ide. Evo, situacija na Brijunima, kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu. Naš zajednički prioritet ostaje naše dijete.

Foto: Marina Lukić

Cijeli intervju s Milanom Popovićem pročitajte u novom broju Glorije (br. 972), koji je u prodaji od 22. kolovoza.

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
30. travanj 2024 17:34