PREMIJERA

Ekskluzivno pogledajte prvi spot grupe Silente

­Dubrovačka grupa Silente odlučila se na nimalo tihi ulazak na glazbenu scenu. Njihov prvi spot „Terca na tišinu“, kojim će se predstaviti publici, režirao je proslavljeni hrvatski glumac i redatelj Dejan Aćimović, a u njemu glume Goran Bogdan, zvijezda filma „Sonja i bik“, i Matea Elezović, glumica iz serijala „Ruža vjetrova“.

Premijera spota, koji objavljuje IDM Music za Aquarius Records, zakazana je za utorak, 12. veljače, u 20 sati u zagrebačkom restoranu Bocca Marai, no prije uzvanika moći će ga ekskluzivno istoga dana u 12 sati pogledati svi čitatelji Glorijine internetske stranice.

Osim što je prvi spot grupe Silente, „Terca na tišinu“ je ujedno i prvi hrvatski spot sniman 600-milimetarskim objektivom, a za pripreme, snimanje i montiranje spota potrošeno je tako više od mjesec dana. Redatelj Dejan Aćimović snimio ga je uz svoje stalne suradnike, direktora fotografije Darija Haceka, montažera Vladu Gojuna i producenticu Tatjanu Aćimović, ali i prijatelja Sašu Lošića Lošu, vođu grupe Plavi orkestar, koji u spotu ima cameo pojavljivanje.

Direktor fotografije Dario Hacek i redatelj Dejan Aćimović na snimanju spota Foto: Petar Strmečki

Energična petorka Silente, koju čine Tibor Karamehmedović, autor glazbe, solo gitara i vokal, pjevačica Doris Kosović, basist Sanin Karamehmedović, violinistica Lorena Milina te bubnjar Ivuša Gojun, svoj debitantski album „Lovac na čudesa“ trebala bi objaviti na jesen, a producirat će ga Nikša Bratoš.

Premijeru spota “Terca na tišinu” grupe Silente pogledajte 12. veljače u 12 sati ekskluzivno na Gloria.com.hr! ­

Linker
27. travanj 2024 08:02