Foto: Ivan Posavec
SAMO U GLORIJI

EKSKLUZIVNO Primož Dolničar: Moj život poslije Anđe

Bivši suprug pjevačice Anđe Marić, kojem je nepravomoćno dodijeljeno skrbništvo nad njihovim sinom, samo u Gloriji otkriva da je nakon razvoda pronašao sreću s novom obitelji, u stolarskoj radionici u kojoj stvara unikatne komade namještaja te u svom restoranu koji je među najboljima u Sloveniji

Nakon što mi je sud dodijelio skrbništvo nad Gašperom, a Anđi odredio plaćanje alimentacije od 150 eura mjesečno, ne osjećam se kao pobjednik. Niti imam razloga za slavlje. Slavio bih kad bih se s Anđom – bez upletanja sa strane – mogao dogovoriti oko skrbi za našeg 9-godišnjeg sina jer sam uvjeren kako bi to bilo najbolje za njega. Iskreno se nadam da je dogovor između nas još uvijek moguć, bez obzira na sve što se proteklih godina događalo na sudu i na ono što je moja bivša supruga izgovorila o meni u hrvatskim i slovenskim medijima – govori 39-godišnji Primož Dolničar.

Ivan Posavec / Hanza Media

Ljubljanski plesač, fotograf, redatelj, kuhar i stolar, koji je prošli tjedan u intervjuima svoje bivše supruge hrvatskim medijima označen kao glavni negativac, zagovornik poligamije, loš otac i krivac za raspad njihova braka, a Glorijinim novinarom Krunom Petrinovićem razgovarao je svojem restoranu Izložba u Ljubljani. (Copyright: Gloria)

Pročitali ste skraćeni dio teksta. Ekskluzivnu ispovjest Primoža Dolničara o novom braku i obitelji, odnosu sa sinom Gašperom, restoranu koji je otvorio s nevjenčanom suprugom Ninom te njegov komentar na medijske istupe Anđe Marić pročitajte u novom broju Glorije, koji je na kioscima od 7. ožujka.

Pretplata na Gloriju – najpovoljniji način da vijesta iz svijeta zabave, slavnih osoba te mode i ljepote svakoga tjedna stižu k vama.

Linker
26. travanj 2024 01:06