Cannes 05.10.2015 Premijera serije "The Last Panthers" na slici: goran bogdan foto vedran peteh
 FOTO: Vedran Peteh
NOVA GLORIA

EKSKLUZIVNO Svjetski uspjeh Gorana Bogdana u Cannesu

Dva dana nakon 35. rođendana zagrebački glumac dobio je najljepši dar – predstavljanje na najvažnijem TV festivalu, na kojem je najviše pažnje privukla upravo serija ‘The Last Panthers’, za koju se pripremao šest mjeseci s osobnim trenerom.

Glorijini reporteri prisustvovali su televizijskom festivalu MIPCOM gdje je svjetsku premijeru imao kriminalistički serijal u kojem Goran Bogdan igra Milana Čelika, pljačkaša dijamanata i vođu čuvene bande Pink Panter, koja se proslavila nekim od najdrskijih i najvećih pljački draguljarnica od 1996. do danas.

Zagrebački glumac u seriji glumi uz Samanthu Morton, Johna Hurta i Tahara Rahima s kojima je cijeli dan davao intervjue prije nego se pojavio na svjetskoj premijeri serijala koji se u studenom počinje prikazivati na kanalu Sky u većem dijelu Europe.

Pogledajte fotogaleriju , a sve o Goranovom prvom boravku u Cannesu i pripremama za snimanje filma koji bi mu mogao biti odskočna daska za međunarodnu karijeru čitajte u novom broju Glorije koji je u prodaji od 7. listopada.

U novom broju pronađite i kupon broj 2 za našu veliku nagradnu igru u kojoj možete osvojiti novi Opel Karl. Ako ste propustili prvi kupon, još nije kasno da se uključite jer vas 22. listopada u Gloriji očekuje joker kupon.

Linker
03. svibanj 2024 08:47