Gloria press
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE S INTIMNE CEREMONIJE

EKSKLUZIVNO U NOVOJ GLORIJI Vjenčanje Tomislava Karamarka i Ane Šarić

Čelnik najjače oporbene stranke u Hrvatskoj i njegova partnerica Ana Šarić stali su pred oltar i izrekli sudbonosno da u zagrebačkoj Crkvi Svetog Križa.

U nedjelju nakon večernje mise Tomislav Karamarko i stručnjakinja za marketing izrekli su bračne zavjete samo pred kumovima i svećenicima, a fra Smiljan Kožul darovao im je poseban kovani križ na kojem su si Ana i Tomislav obećali vječnu ljubav, zajedništvo i međusobno pomaganje:

– Brak je temelj na kojem sve počiva i budete li svaki dan zajedno dotakli u molitvi taj križ, Gospodin će sigurno blagosloviti vašu sreću – rekao je mladencima fra Smljan Kožul.

Sve o mladenkinoj haljini, prstenju, tko su im bili kumovi i tko im je pjevao u crkvi, kako su izgledali bračni zavjeti i što su mladenci dobili na dar, kao i o večeri na koju su mladenci otišli sa svojim gostima čitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 28. svibnja.

Samo u Gloriji pogledajte i ekskluzivne fotografije s vjenčanja; od izlaska iz kuće i dolaska pred crkvu pa do svečanog čina vjenčanja i fotografiranja s kumovima.

Novu Gloriju potražite u prodaji od sutra!

Linker
17. travanj 2024 17:32