Sipa/Cropix
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Elena Lenina - ekstravagantni stil ruske glumice

Filmski festival u Cannesu poligon je za pokazivanje mnogih elegantnih toaleta u kojima mahom sve zvijezde odišu glamurom i profinjenošću, no uvijek se netko istakne neobičnim i možda ne tako uspješnim odabirom.

Izgled ruske glumce Elene Lenine (34) koja je crvenim tepihom u Cannesu prošetala u dugoj ružičastoj haljini i noseći isto tako dugačku orglicu s velikim srebrnim biserima koji su neodoljivo podjećali na kuglice za bor izazvao je mnogobrojne komentare.

Foto: Sipa/Cropix

Ovaj, kako su ga modni kritičari nazvali, modni neukus, mnogi mediji okarakterizirali su samo kao pokušaj privlačenja pažnje.

Svoj pomalo bizaran izgled glumica je upotpunila i upečatljivom pundžom, a da je Elena skona ekstravagantnom stilu za svečane premijere pokazala je i na otvorenju festivala samo dan ranije kada je osvanula u raskošnoj balskoj haljini i s tijarom na glavi.

Foto: Sipa/Cropix

Da se glumica zabavlja sređujući se za crveni tepih bilo je očito i lani na istome mjestu kada je u prvom planu bila njena frizura koja je podsjećala na izdanja Lady Gage.

Foto: Sipa/Cropix

Linker
27. travanj 2024 15:35