Facebook
ISKRENO I OSOBNO

Ella Dvornik otvorila dušu i oduševila načinom razmišljanja

Kćer pokojnog Kralja funka, Dine Dvornika, oduševila je fanove, ali i sve ostale koji ne prate ili možda ne podržavaju njen stil života. Mlada pjevačica Ella Dvornik s javnošću je podijelila nekoliko nepoznatih činjenica o svom odrastanju i predrasudama s kojima se susretala zbog ovisničkih problema svoga oca.

“Kad sam išla u osnovnu moji prijatelji su se morali potajno družit samnom jer im roditelji nisu htjeli da budem loš utjecaj na njihovu djecu. Govorili su im da smo mi obitelj narkomana i da ja pušim, pijem, drogiram se i se smucam sa sumnjivim tipovima. Meni su moji roditelji dopustili da radim što hoću ali samo pod uvijetom da im kažem sve” – iskreno je napisala Ella.

Mlada pjevačica kaže kako je baš radi tako iskrenog odnosa s roditeljima uvijek bila umjerena u svemu, za razliku od svojih “prijatelja” koji su radili i skrivali od roditelja puno gore stvari.

“Ta ista djeca tih roditelja pretvarala su se da spavaju kod mene. Izašle bi van zakopčane do grla, a onda u hidrant stavljale odjeću i oblačile se u minice i s 13 godina pohodile pivijade, s dečkima od preko 18. A ja bi sjedila doma i lagala njihovim roditeljima da spavaju. Svi su pili i pušili dok sam ja igrala playstation s tatom doma i uvijek sam uzimala krivnju za ostale.” – stoji u dugačkoj objavi na Ellinom Facebook profilu.

Kćer jednog od omiljenih domaćih pjevača izrazila je tugu i žaljenje zbog takvih situacija i posljedica koje sada njeni bivši prijatelji imaju te je mladima poručila da ne budu površni.

“Ne budite površni dok ste mladi. Vratit će vam se grozno. Budite bolji. Volite ljude zbog onoga što jesu, a ne zbog onoga što biste vi željeli da budu. I nikada, nikada nemojte zamjeriti, oprostite svima koji su vam napravili nešto loše jer ćete jedino tako postati bolji od njih” – zaključila je Ella.

Linker
26. travanj 2024 08:20