Nina Đurđević
SAMO U GLORIJI

Emilija Kokić i Miljenko Kokot: Nikad nije kasno za brak

Zadarska pjevačica i TV spiker imali su dovoljno vremena za promišljanje jesu li stvoreni jedno za drugo: nakon dugogodišnjeg prijateljstva i pet godina ljubavne veze prošli su se vikend napokon vjenčali. Mladenki je 45 godina, a mladoženji dvije više.

– Da sam znala koliko ću uživati na vlastitom vjenčanju, ne bih tako du­­­go čekala – našalila se Emilija Ko­­­kić, koja je u 45. godini prvi put rekl­­­­a “da”. Zadarska pjevačica udala se, naime, nakon pet godina veze za TV spikera Miljenka Kokota (47), a nakon svečanog čina u njenom rodnom gradu poletjelo je u zrak pedesetak bijelih balona.

Dolores Tolić

Pročitali ste skraćeni dio teksta. Sve o vjenčanju Emilije Kokić i Miljenka Kokota – gdje su slavili, što je mladenka otpjevala svom novopečenom suprugu te zašto ipak neće uzeti njegovo prezime potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 979), koje je na kioscima od 10. listopada.

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
26. travanj 2024 12:02