Screenshot Youtube
OBJAVLJEN NA MAJĆIN DAN

Eminem u novom spotu traži oprost od majke

Poznati reper je na Majčin dan objavio spot za pjesmu Headlights u kojoj izražava žaljenje zbog omalovažavanja majke Debbie Mathers i moli je da mu oprosti.

Eminem (41) je u pjesmama često napadao svoju majku, a ovog puta je traži da mu oprosti zbog svih bolnih stvari koje je rekao o njoj u svojim stihovima.

Spot koji je režirao Spike Lee (57) sniman je iz perspektive njegove majke i prikazuje koliko je ona usamljena nakon što ju je reper isključio iz svog života.

Eminem u pjesmi prepričava problematičan odnos s Debbie i priznaje kako je samo jedno od njegovo troje djece upoznalo baku i to slučajno – reper ima biološku kćer Hailie Scott i posvojene Whitney i Alainu.

Poznati reper se u stihovima ispričava zbog iznošenja njihovih problema u javnost i priznaje da sada razumije da nije ona kriva te da se svaki puta zgrozi kada na radiju čuje pjesmu u kojoj je napda. Radi se o Eminemovom hitu Cleanin’ Out My Closet iz 2002. godine u kojoj je doslovno iznio svo prljavo rublje i direktno napao Debbie.

Pjesma Headlights završava stihom: – Uvijek ću te voljeti jer ti si moja mama.

Linker
14. travanj 2024 17:42