SAVJET ZA LJEPOTU

Emma Stone otkrila tajnu svog porculanskog tena

Glumica Emma Stone (23), proslavila se filmovima “Ta luda ljubav”, “Tajni život kućnih pomoćnica” i “Prijatelji s povlasticom”, u kojima je pokazala i svoju prekrasnu bijelu put. Emma iznimno osjetljivu kožu ipak ne održava samo skupim kozmetičkim preparatima, već i jednom posve običnom namirnicom.

Glumica, naime, koristi kuhinjsko ulje od sjemenki grožđa koje se u Velikoj Britaniji može kupiti za dvije funte, odnosno nešto manje od dvadeset kuna u gotovo svakoj trgovini mješovitom robom. Emma nekoliko puta dnevno nanosi na kožu ulje koje perfektno vlaži njenu kožu, čineći ju svilenom i mekanom. Ta vrsta ulja ne širi oko sebe intenzivan miris te je uglavnom prozirno, a kako ga koža lako upija često se koristi i pri masaži. Sjemenke se dobivaju tijekom uobičajenog procesa dobivanja vina, pa njihovo izobilje ruši cijenu ulja.

– Prirodno ulje od sjemenki grožđa nanesem na svoje lice nakon tuširanja, a koristim ga kroz cijeli dan i noć – rekla je glumica za portal Style.com, našalivši se da zato stalno miriši na grožđe.

Emma ipak ne bi mogla i bez profesionalne kozmetike na svojoj iznimno osjetljivoj koži, pa se služi i s Burt’s Bees prirodnim serumom koji čuva kožu od starenja. Emma tvrdi kako je alergična na gotovo sve, pa sa svojom kožom postupa vrlo pažljivo.

Linker
25. travanj 2024 09:05