AFP/Cropix
TEŠKO RAZDOBLJE

Emma Stone progovorila o ponižavajućim audicijama

Poznata glumica otkrila je da joj put do zvijezda nije bio lagan te se prisjetila ponižavajućih iskustava kada je pokušavala uspjeti u Hollywoodu.

Emma Stone (26) priznala je da je prije prve filmske uloge 2007. u filmu Superbad imala vrlo teško razdoblje u kojem su je na audicijama redovito odbijali, a često je snimala pilot epizode, koje su većinom bile neuspješne i za nju vrlo ponižavajuće iskustvo.

– Nalaziš se u prostoriji s mladim glumcima koji izgledaju poput tebe, slušaš ih kako čitaju svoj dio tri minute i nakon toga čuješ i komentare. Prošla sam mnoge audicije i u dobi od 17 godina naslušala sam se svega – vrlo čudnih i nevjerojatnih komentara – izjavila je Emma.

Ipak, mlada glumica iz tog je iskustva mnogo naučila, a trenutno se smatra jednom od ozbiljnih kandidatkinja za nominaciju za Oscara zahvaljujući ulozi u filmu Birdman, a već je nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Emmi su se u grupnoj diskusiji, koju su prezentirali LA Times i Epix, pridružile i Tilda Swinton, Patricia Arquette i Laura Dern, koje su se sve složile da audicije nemaju veze s glumom i kasnijim snimanjem.

Linker
27. siječanj 2023 15:33