GLORIA PROMO

Emporium - udobna i moderna dječja odjeća za zadovoljne 'male kupce'

Emporium d.o.o. Zagreb je tvrtka sa 22 godišnjom tradicijom posvećena proizvodnji kvalitetne odjeće za bebe i djecu. Zahvaljujući postavljenim visokim standardima, velikom trudu zaposlenih, kao i prilikama na tržištu, tvrtka je izrasla u jednog od vodećih proizvođača i distributera dječje odjeće i pribora u Hrvatskoj.

Vlastite robne marke Nina Nana, Koki i Niki, kao i roba iz distributerskih programa Girandola, K’s Kids, Baby Face, Dirjke i K’not so Bad su kroz mrežu multi-label trgovina širom Hrvatske i Slovenije našle put do potrošača, koji su prepoznali pažljivo usklađenu kvalitetu i aktualan modni stil uz pristupačne cijene.

Robu iz programa Emporiuma možete upoznati i kupiti u novootvorenoj web trgovini emporium.hr ili Emporium Outlet Trgovini U Zagrebu, Odra, Velika cesta 97.

U Emporiumu gaje veliku ljubav prema djeci i odjeći koju izrađuju za ‘male kupce: – Naša misija je izrada kvalitetne, udobne, moderne i sigurne dječje odjeće. Pri tome pridajemo najveću pažnju zadovoljstvu naših kupaca, djelatnika i zaštiti okoliša – poručuju iz Emporiuma.

Linker
03. svibanj 2024 15:05