LJETO S OBITELJI

Enes Vejzović: Bojani pomažem odabrati haljine

Dok ga je kćerkica Zoe, koja će u rujnu navršiti dvije godine, dozivala iz pozadine, glumac Enes Vejzović (35) s Pelješca je poručio kako sjajni modni odabiri njegove supruge Bojane Gregorić Vejzović (40) na nedavno završenom Sarajevo Film Festivalu nipošto nisu slučajnost. Iako izrazito modno osviještena, Bojana, naime, ne propušta pitati muža za muško mišljenje.

– Naravno da ne izlazi bez da mi se pokaže. To su dugotrajne konzultacije – kaže Enes.

Posjet Sarajevo Film Festivalu bio je jedini izlet koji je obitelj poduzela ovoga ljeta, što ga u cijelosti provodi u idili južne Dalmacije. Iako im odmori ne izgledaju kao u vrijeme prije rođenja Raula (6) i Zoe, Bojana i Enes nimalo ne žale za prošlim vremenima.

– Djeca su moj život i nemam potrebu tražiti “vrijeme za sebe”. Ona su najljepše provedeno vrijeme i nema boljeg ljetovanja – iskren je tata, ponosan na sina koji se već bavi i ekstremnim aktivnostima.

– Ne samo da je naučio plivati, nego i skakati na glavu, pa je šampion na našem molu visokom tri metra – otkriva glumac.

Enes, pak, na plaži puno čita, nadoknađujući ono što ne stigne kroz godinu. A kada klince ostave na brigu djedu i baki, Enes i Bojana nedjeljom stignu navratiti i na beach party, ne zanemarujući tako ni noćnu komponentu godišnjeg odmora.

Linker
29. travanj 2024 04:22