POHVALA KUĆANICE

Eva Longoria: Hrvatska je obala ljepša od Azurne

Eva Longoria (37), junakinja serijala “Kućanice”, bila je najveća zvijezda Televizijskog festivala u Monte Carlu. Američka glumica, koja je u ime “Kućanica” primila festivalsko priznanje za najpopularniji humoristični serijal na svijetu, nije skidala osmijeh s lica – ni kada se rukovala s knezom Albertom, ali ni kad ju je asistent slikao dok je pustošila hotelski minibar ili novinarima odgovarala na pitanje o privatnom životu.

Mijenjala je jedino prekrasne haljine koje je pokazala na Azurnoj obali – za koju ipak kaže da nije tako lijepa kao ona u Hrvatskoj. A nju je, rekla je to kad je saznala da razgovara s hrvatskim novinarom – dobro upoznala prije dvije godine kad je ondje bila na ljetovanju.

Što vas se toliko dojmilo? – Obišla sam veliki dio vaše obale i doista je prelijepa. Posebno mi se svidjela i hrana, stvarno je odlična. A ne smijem zaboraviti ni predivne ljude koje sam upoznala.

Jeste li vi ikada poželjeli da prestanete glumiti i da živite kao kućanica? – Jesam, dok sam bila udana. Ali, sada o tome nema smisla razmišljati. Uostalom, ja sam radoholičarka i veselim se novim glumačkim ponudama nakon završetka snimanja “Kućanica”.

Često u intervjuima govorite o obiteljskom životu. Zašto vam je on toliko važan? – Ja sam Meksikanka podrijetlom, a kod nas se sve vrti oko obitelji. Moja sestra Lisa, koja mi znači više od života, ima posebne potrebe, ali je ujedno i brutalno iskrena. Jednom je na televiziji vidjela kako sam odjevena na crvenom tepihu i odmah mi je rekla da imam ružnu haljinu. No, u obitelji je normalno da svi iskreno govorimo. Na kraju krajeva, najbolje se poznajemo.

Biste li voljeli zasnovati svoju obitelj i postati majka? – Trenutačno jedino znam da se to neće dogoditi danas. Naravno, voljela bih biti mama.

Josip Jurčić

Linker
02. svibanj 2024 06:21