GASTRO GLUMICA

Eva Longoria pokazala kako se snalazi u kuhinji

U dvorištu smo imali stabla limuna i li­mete, u vrtu smo sadili povrće, a iza kuće uzgajali kokoši, pa nije čudno što volim zdravu hranu od svježih namirnica – prisjetila se djetinjstva američka glumica Eva Lon­goria (36), zvijezda ‘Kućanica’, na predstavljanju ‘Evine kuhinje’, kuharice koju je napisala kako bi spojila svoju ljubav prema dobroj hrani i zdravom životu.

U njoj je objavila recepte koje je kao djevojčica naučila na obiteljskom ranču u Texasu od mame Elle i tete Else, uglavnom za tradicionalna meksička jela kakva i danas voli pripremati. Njezin je specijalitet, na primjer, umak guacamole, najbolji na svijetu, hvali se Lon­go­ria, koji pripravlja od avokada i začinjava limunom iz svoga vrta.

– Vo­lim kuhati i puno sam puta u žurbi završavala neka jela već odjevena i našminkana za holivudsku zabavu i onda na nju dolazila s mirisom ku­hinje na sebi – priznala je na predstavljanju glumica, koja je prije nekoliko godina otvorila i dva restorana pod istim imenom – Beso – u Hollywoodu i u Las Vegasu.

Melita Vlašić

Linker
02. svibanj 2024 07:29