ELLEN SHOW

Eva Longoria: Snimanja za naslovnicu nisu nimalo zabavna

Eva Longoria (39) gostovala je u popularnom showu američke komičarke Ellen DeGeneres (56) u kojem je priznala da joj snimanja za naslovnice nisu nimalo zabavna.

Voditeljica se osvrnula na siječanjsko izdanje magazina Maxim koje krasi Eva te ju je pitala je li joj bilo ugodno pozirati u svim tim izazovnim pozama:

– Nakon što cijeli dan samo uvlačim trbuh, držim se ravno, podižem bradu i namještam savršen profil na kraju sam gotovo ukočena – ispričala je glumica i dodala da nakon snimanja jedva čeka ići kući.

Komičarka je čestitala glumici i na magisteriju:

– Pohađala sam predavanja još dok sam snimala Kućanice – ispričala je Eva i objasnila kako je nakon napornih snimanja odlazila na večernja predavanja kako bi stekla magisterij iz Latinoameričke povijesti.

Glumica je pričala i o svom susretu s Dalaj Lamom za kojeg je rekla da zrači čistom radošću. Dodala je i kako je majci morala objasniti tko je on pa joj je rekla da se radi o Papi budizma.

Za svog dečka, meksičkog poduzetnika Josea Antonia Bastona komentirala je kako se odlično oblači i da se uvijek mora potruditi da ga nadmaši. Pričala je i kako voli putovati te da obožava restorane na aerodromima.

Pogledajte video!

Linker
04. prosinac 2023 13:51