VJEČNO VEZIVANJE

Faca iz 'Seksa i grada' napokon stao pred oltar

Baš poput lika Face (Mr. Biga, Zverke) kojeg tumači u globalno popularnoj seriji i filmovima “Seks i grad”, američki glumac Chris Noth (57) veći je dio svoga života izbjegavao bračno vezivanje. No šestoga travnja napokon je pokleknuo i pred oltar odveo svoju dugogodišnju djevojku, kanadsku glumicu Taru Wilson (30) koja mu je rodila i sina Oriona Christophera – izvijestio je magazin People.

Obred je obavljen na havajskom otoku Mauiju pred malobrojnim svjedocima, a prstenje je čuvao četverogodišnji Orion.

Chris Noth i Tara Wilson upoznali su se 2002. godine u New Yorku, gdje je ona radila u baru Cutting Room. Faca je djevojku zaprosio 2009., godinu dana nakon rođenja sina. Par posjeduje restoran “Once Upon a Tea Cup” u Kanadi, a zajedno su glumili i u filmu “Frame of Mind”.

Iako se proslavio prije svega kao Faca, Noth je glumio i u serijam “Zakon i red” te “Dobra žena”. Upitan, međutim, koja mu je najdraža uloga u životu rekao je:

– Volim biti otac. To mi je uvjerljivo najdraža uloga.

Odgovor na pitanje zašto je Noth sve do sada izbjegavao veliko “da” vjerojatno leži i u njegovoj izjavi iz vremena kada je promovirao drugi film “Seksa i grada”. Tada je priznao kako je usprkos godinama rada na adaptacijama knjiga Candace Bushnell o ženama naučio vrlo malo.

– Ne znam ništa o njima osim da su nepredvidive i da njihova šutnja može značiti nevolju – rekao je tada.

Usprkos nepoznatom terenu, Faca je i u stvarnom životu često znao biti romantičan. U mladosti je napisao brojna ljubavna pisma, a Taru danas tretira kao princezu.

– Uvijek sam vjerovao kako su važne male stvari. Postoji milijun romantičnih sitnica koje možete napraviti. No neću vam odati svoje tajne jer ih se sramim – zaključuje Faca.

Linker
25. travanj 2024 05:31