NOVA DIZAJNERICA

Fani Stipković: Za seksi liniju kostima sama sam sebi model

Devetnaesto je izdanje Cro A Portera završilo sinoć, no predstojećim se izdanjima toga najdugovječnijeg domaćeg modnog događaja već sada možemo radovati zbog mnoštva novih dizajnera koji će nas u budućnosti oduševljavati. A među njima bi mogla biti i novinarka Red Carpeta Fani Stipković (30) koja je nedavno kreirala kolekciju kupaćih kostima za domaću tvrtku Pletix te će je predstaviti 1. travnja na izboru za Miss Universe.

– Kreirala sam dvadesetak modela – i jednodijelnih i dvodjelnih – a nadahnuti su Saint-Tropezom. Seksi su i glamurozni, prosječna cijena im je 100 eura, a ovih dana će biti i snimanje kampanje. Model ću biti – ja – priznala je Fani Stipković koja, s obzirom na činjenicu da se nedavno vratila iz Dubaija i s Maldiva, gdje je bila s poduzetnicom Sanjom Duggan, ima preplanuli ljetni look.

Hoće li nakon kupaćih kostima Fani, koja je revije pratila u društvu manekenke Ive Jerković , prijeći i na raskošne toalete kakve su se proteklih večeri mogle vidjeti u Laubi i Westgateu ostaje vidjeti.

Linker
20. travanj 2024 15:44