PET PITANJA

Fani Stipković: Za vrijeme uragana sklonila sam se u hotelsku sobu

Zahvaljujući ekskluzivnim intervjuima sa sportašima, poput nogometaša Christiana Ronalda i Kake te boksača Vladimira Klička, bivša manekenka Fani Stipković postala je novinarska zvijezda emisije Red Carpet na Novoj TV. Plavokosa Korčulanka nedavno je proslavila 30. rođendan, a trenutno je u New Yorku, gdje na teniskim terenima US Opena ‘lovi’ nove ekskluzive.

Kako ste proslavili 30. rođendan? – Okupila sam najdraže prijatelje u zagrebačkom restoranu Bocca Marai i uz Paganini bend feštali smo do jutra, čak smo plesali po stolovima. Rekla sam im da me te večeri dobro izmore jer odmah ujutro letim za New York, pa da mogu spavati u avionu.

Najmaštovitiji dar koji ste dobili? – Od Ranka Vučinića dobila sam domino-kocke u ogromnoj drvenoj kutiji. Svaka je kocka veličine cigle i nemam pojma gdje da odložim tu kutiju, a što je još bolje – ni ne znam igrati domino.

Gdje ste se sklonili za vrijeme uragana Irene? – U hotelsku sobu na Manhattanu. Čitala sam i gledala televiziju. Iako su se Amerikanci dosta uspaničili oko uragana, ipak je 11 ljudi poginulo, u New Yorku se, na svu sreću, ništa nije dogodilo.

Koga planirate intervjuirati na US Openu? – Naše dečke i teniski vrh, poput Đokovića, Federera i Nadala. A od slavnih sportaša bih voljela intervjuirati Diega Maradonu zbog zanimljivog života. Tko su vam najzgodniji sportaši? – Nogometaš Rome Marco Borriello i boksač Vladimir Kličko.

Marijana Marinović

Linker
05. svibanj 2024 17:47