PR
POČELA PRODAJA VIP ULAZNICA

Festival Ultra Europe u Splitu

Najiščekivaniji događaj ljetne sezone na kojem će nastupiti vodeća imena svjetske elektronske scene pripremio je nova iznenađenja za najveće obožavatelje ekskluzivne zabave.

Festival Ultra Europe održat će se od 11. do 13. srpnja u Splitu, a od 6. ožujka pušten je u promet ograničen kontingent VIP ulaznica za svaki od tri festivalska dana zasebno te se mogu kupiti po cijeni od 760 kuna na službenoj internetskoj stranici www.ultraeurope.com, a VIP stolovi mogu se rezervirati upitom na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Osim posebnog ulaza koji osigurava brzi pristup, VIP ulaznice omogućuju i boravak na ekskluzivnom, posebno za Ultra VIP, uređenom dijelu stadiona koji osigurava pogled na stadion i glavnu pozornicu. Uz to, svojim uređenjem, dio VIP Ultra gostima olakšava pristup šankovima, a na usluzi im je i VIP osoblje i hostese te posebno osiguranje na ulazu.

Ove će godine svi ljubitelji vrhunske elektronske glazbe čak tri dana moći uživati u glazbi najboljih svjetskih DJ zvijezda među kojima se trenutno nalaze Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto, Afrojack i Carl Cox. Njima će se pridružiti Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W. Više od 100 izvođača na četiri će se produkcijski najsuvremenije pozornice predstaviti tisućama gostiju iz više od 100 zemalja svijeta

Linker
26. travanj 2024 11:45