PONOVNO LJUBAV

Filip Juričić i Korina Vukadinović: Opasna veza u dobroj fazi

Glumac Filip Juričić (30), zvijezda TV serijala “Larin izbor”, i studentica prava Korina Vukadinović (22) na najbolji su način demantirali priče da im je ljubavna veza u krizi. Nakon premijere mjuzikla “Opasne veze”, u kojem Juričić igra grofa Valmontea, Korina mu je pojurila u zagrljaj kako bi mu čestitala i izljubila ga. Bio je to trenutak nježnosti kakav su dosad rijetko dijelili s javnošću iako su zajedno više od tri godine.

Njihova je ljubavna priča počela u proljeće 2008., i nastavila se vrlo turbulentno. Prvi put snimljeni su tek nakon nekoliko mjeseci, uoči Božića, a onda su, prema Juričićevom priznanju, krenuli s prekidima i mirenjima. Kad su se u siječnju ove godine razišli, svi su mislili da je ovaj put definitivno gotovo, ali nakon ljeta ljubav ih je opet spojila.

Sve donedavno zagrebački glumac govorio je da se savršeno dobro osjeća u svom muškom svijetu i da mu apsolutno odgovara suživot s ocem, zagrebačkim glumcem Perom Juričićem , u njihovu prostranom stanu na zagrebačkim Vrbanima. Najsretniji su kada im se pridruži Filipov četverogodišnji sin Jan iz veze s novinarkom Mateom Roščić, koji kod tate i djeda prespava bar jednom tjedno, ili kad sva trojica odu u njihovu vikendicu pokraj Marije Gorice nedaleko od Zagreba. Ali odnedavno sve češće govori da je vrijeme da se osamostali i razmisli o kupnji vlastitog stana, što se nekako poklopilo i s priznanjem da je zaljubljen i sretan.

Ines Stipetić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o ljubavi Filipa Jurčića i Korine Vukadinović pročitajte u tiskanom broju Glorije (br.871) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 17:33