Instagram/Britney Spears
KAO NA POČETKU KARIJERE

FOTO Britney Spears pokazala nevjerojatne trbušnjake

Britney Spears (34) se od prekida s Charlijem Ebersolom ovog ljeta povukla iz medija i daleko od očiju javnosti radi na novim pjesmama, ali sudeći po nedavno objavljenim fotografijama – pjevačica je radila i na svojim trbušnjacima.

Britney se pohvalila savršeno isklesanim trbušnim mišićima, po kojima je bila poznata i na početku karijere prije 15-ak godina.

Enough said

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on Dec 10, 2015 at 3:32pm PST

Čini se kako pjevačici godi samački život jer se u potpunosti može posvetiti sebi i sinovima, Seanu Prestonu (10) i Jaydenu Jamesu (8) s kojima provodi svaki slobodni trenutak. A pjevačica se može pohvaliti i dobrom situacijom na poslovnom planu budući je svoj ugovor s Planet Hollywoodom u Las Vegasu gdje održava svoje nastupe produžila na još dvije godine.

Long day recording…now it’s facial time! A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on Dec 7, 2015 at 6:43pm PST

Britney je nedavno proslavila i 34. rođendan, a specijalne rođendanske balone poslala joj je Miley Cyrus, s kojom se pjevačica zbližila posljednjih godina.

– Svatko u životu prolazi kroz razdoblje kada jednostvno želi da ga svi puste na miru. Britney to nikad nisu dopustili, a ne dopuštaju ni meni. Stoga sam sretna što imam jednu osobu u životu koja me potpuno razumije po tom pitnaju – izjavila je svojedobno Miley za Huffington Post misleći pritom na privatnu dramu koju je Britney prolazila pred cijelim svijetom, kao i na svoje svoje javne ekscese zadnjih godina.

Had the CUTEST surprise party today!!! A special thank you to Miss @MileyCyrus for sending these awesome balloons! ?

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on Dec 2, 2015 at 6:32pm PST

Linker
20. travanj 2024 10:22